Op wereldreis in de muziek

Discussie in 'Aangeboden' gestart door Marcelita, 27 jan 2024.

  1. Marcelita

    Marcelita |♫♫|♫♫|♫♫|

    Lid geworden:
    6 jan 2014
    Berichten:
    6.120
    Homepage:
    Wat dacht je ervan: een zaterdag per maand urenlang op wereldreis met je viool, cello of contrabas. De heerlijkste melodieën leren spelen uit Oost-Europa, dan weer naar Mexico om muziek te spelen van één of ander muchacho band, naar Cuba voor de latinmuziek die zij daar spelen of nog zuidelijker naar Columbia.
    Ik heb het dan nog niet over alle andere reizen die we maken.

    Elke maand weer, van 12;30 - 16 uur zijn we samen onder leiding van een echte muzikale globetrotter van het Charivari Trio. Aan 't eind van het seizoen nemen we onze familie en vrienden mee op reis. Zij komen dan luisteren en tot slot met een hapje en een drankje het seizoen afsluiten.
    Welk aanbod is mooier dan dit?
    Kom twee keer meedoen om dan je besluit te nemen. Meedoen is 20,- euro investeren in een mooi avontuur dat zeer waarschijnlijk naar meer ruikt. De kosten worden daarna verrekend met de contributie van het lopende seizoen. Besluit je toch niet door te gaan: helaas, maar dat is natuurlijk ook een optie.
    Een groep enthousiaste muzikanten (zoals accordeonisten, violisten, cellist, saxofonisten, fluitisten, klarinettisten, een cellist, een gitarist en de muzikale leiding verheugen zich je op te nemen in hun fijne ensemble!
     

    Bijgevoegde bestanden:

Deel Deze Pagina