Te Koop Contrabas Eminence 5-snarig met afneembare hals

Discussie in 'Aangeboden' gestart door Carol, 23 feb 2024.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Carol

    Carol

    Lid geworden:
    14 feb 2017
    Berichten:
    12
    Semi-akoestische contrabas om zowel akoestisch als versterkt te kunnen spelen. Ook heel geschikt voor hen die optioneel contrabas erbij willen spelen maar niet de ruimte hebben voor een traditionele contrabas.

    Demonteerbare hals met uiterst solide verbinding. Op FB meerdere filmpjes te zien over hoe te demonteren.

    Deze Eminence E-DB-RN5 is voorzien van een nieuw Shadow SH950 Double Bass Pickup element en nieuwe snaren (nog niet op de foto): Corelli 360M SOLO Tuning Upright Bass Strings met een extra hoge Corelli 370M Upright Bass string C als 5e snaar, deze spelen heel makkelijk en soepel. De oorspronkelijke extra lage B i.p.v. de extra hoge C wordt los bijgevoegd zodat de bas ook op die manier gestemd kan worden.
    Tevens bijgevoegd de speciale opvouwbare standaard ST302 foldable stand for Eminence bass Made by Hamilton/USA. Zie foto's.

    De bas is standaard voorzien van een afstandhouder om het gevoel van een gewone contrabas (dezelfde dikte) te kunnen evenaren. Deze is optioneel te gebruiken.

    De bas is in een uitstekende conditie, geen schade op wat lichte, oppervlakkige lakschade op een paar plekjes op het bovenblad na, gebruikelijk bij een instrument van deze leeftijd (2018).

    Wordt verder geleverd met een dik gewatteerde hoes waarin de bas als geheel past en een losse hoes voor de hals als de bas gedemonteerd is. Er bestaan speciale flightcases voor deze bas maar het schijnt dat bepaalde maten golfkarretjes ook passend zijn.

    De link naar Marktplaats is in strijd met de Voorwaarden en Regels en werd daarom verwijderd.
    Zie ook:
    Verwijzingen naar Marktplaats.nl, 2ehands.nl en dergelijke sites:
    Het is niet toegestaan reacties te plaatsen die (middels een link) verwijzen naar een advertentie in Marktplaats e.d., dit om te voorkomen dat StrijkersForum daar een verlengstuk van wordt. Ook verwijzingen naar afbeeldingen geplaatst op Marktplaats e.d. zijn niet toegestaan, omdat de afbeelding na verloop van tijd niet meer aanwezig is. Bij overtreding wordt het bericht verwijderd.

    Beheerder


    Hierbij een paar afbeelding,

    DSC00727.JPG igel_GB.jpg
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 23 feb 2024
  2. Carol

    Carol

    Lid geworden:
    14 feb 2017
    Berichten:
    12
    Eminence is inmiddels niet meer beschikbaar.
     
  3. Oosterhof Vioolbouw

    Oosterhof Vioolbouw Frits Oosterhof Beheerder

    Lid geworden:
    29 mrt 2003
    Berichten:
    14.285
    Homepage:
    Onderwerp gesloten.
    Er kan niet meer op gereageerd worden.
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina